Op zaterdag 2 maart heeft een grote groep vrijwilligers – 40 enthousiaste personen! – de handen flink uit de mouwen gestoken:
De droge greppel langs de gevlochten heg aan de Rijnstraat werd opgeschoond en er werd voorbereidend werk gedaan voor het planten van een heg en bomen tijdens de Boomfeestdag, op woensdag 13 maart.
Deelnemers waren niet alleen afkomstig van Stichting Lingewaard Natuurlijk (knotgroepen Bemmel en Huissen, en de heggenvlechters), maar ook van de vrijwillige groenploeg van het kasteel en de knotgroep Doornenburg/Roswaard. Het was de eerste keer dat al deze groepen samen een project aanpakten. Deze zaterdag was een geweldig succes en er gaan stemmen op om dit jaarlijks met alle groepen te herhalen. Voor een mooiere en rijkere natuur binnen Lingewaard!

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan een natuurwerkgroep om bomen te knotten of heggen te vlechten? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.