23 augustus, SYMPOSIUM
Lingewaard is een van de eerste gemeenten in Nederland waar Panorama Nederland te zien zal zijn. Het Panorama is een ruimtelijke verbeelding van hoe Nederland de komende jaren kan veranderen.

De vier thema’s van het Panorama – de verduurzaming van de landbouw, de energietransitie, veranderingen in wonen/mobiliteit en de klimaatadaptatie – worden toegelicht.

Na deze presentatie volgt een symposium met als kernvraag: Welke invloed zullen de vier genoemde thema’s hebben op het landschap van Lingewaard.

Ofwel: HOE ZAL LINGEWAARD ER IN 2050 UITZIEN?

Deze vraag zal een panel van 4 personen proberen te beantwoorden. Om input te geven aan de discussie roepen wij de inwoners van Lingewaard op te reageren op een stelling over elk van de 4 thema’s. Deze stellingen zijn te vinden op de volgende tabbladen. Daarnaast kan iedereen ideeën en/of wensen over Lingewaard in 2050 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoals gezegd is het symposium voor genodigden. Als u niet bent uitgenodigd, maar toch bij het symposium aanwezig wilt zijn, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn, ontvangt u een bevestiging van ons.

Vrijdag 23 augustus 2019 (15.00 uur): Theaterkerk Bemmel, Markt 5, 6681 AE Bemmel.